Maak kennis met onze vernieuwde web portal myMXNS!

Graag willen wij u informeren dat wij ons web portal e-STAR dit najaar gaan vernieuwen. De nieuwe naam is myMXNS. Wij zullen de huidige gebruikers binnenkort uitnodigen voor een live demonstratie op onze locatie te Ede.

Mérieux NutriSciences was één van de eersten in de beginjaren van voedsellaboratoria met een eigen web portal, waar onze klanten hun monsters konden aanmelden en hun resultaten konden zien en downloaden. In het nieuwe portal myMXNS is de gebruiksvriendelijkheid sterk verbeterd en zijn er nieuwe functies toegevoegd.

Het unieke van myMXNS is dat dit portal in alle landen wereldwijd wordt ingevoerd, waardoor onze uniforme wijze van werken wordt versterkt voor onze internationaal opererende klanten. myMXNS komt tegemoet aan de uitdaging die er is in de verschillende landen, waar culturen en werkwijze verschillen en alle opties aanwezig moeten zijn om tegemoet te komen aan deze verscheidenheid.

Voor de huidige gebruikers zal binnenkort een uitnodiging worden verstuurd om de omschakeling van e-STAR naar myMXNS te begeleiden.

Voor u, die nog niet met ons werkt en geen kennis heeft van ons web portal, willen wij graag een demonstratie verzorgen om u te overtuigen van de voordelen van werken met Mérieux NutriSciences. Wilt u graag een demonstratie? neem dan contact op via ons algemeen email adres: info.nl@mxns.com