Meike te Giffel benoemd tot Managing Director Mérieux NutriSciences in Nederland

Meike te Giffel zal per 1 september de functie invullen van Managing Director van Mérieux NutriSciences in Nederland.

Na haar opleiding levensmiddelentechnologie is Meike gepromoveerd in de levensmiddelenmicrobiologie aan de Wageningen Universiteit. Zij brengt meer dan 20 jaar ervaring in voedselveiligheid en onderzoek op het gebied van voedingsmiddelen en gezondheid in verschillende functies bij NIZO food research.

Consumenten vertrouwen er op dat alles wat ze eten veilig en van goede kwaliteit is. Samenwerking in de keten bij implementatie van kwaliteitssystemen en uitvoeren van de juiste analyses op het juiste moment zijn cruciaal om voedselveiligheid en kwaliteit te kunnen garanderen.

Mérieux NutriSciences richt zich wereldwijd op ondersteunen van bedrijven bij kwaliteit en voedselveiligheid door het uitvoeren van analyses en advies. Daarnaast is Mérieux Nutrisciences actief op het gebied van water en milieu-analyses in verschillende takken van de industrie (agro-food, consumentenproducten, pharma en cosmetica).

In haar nieuwe functie zal Meike de Nederlandse organisatie leiden in de verdere ontwikkeling als partner voor de industrie op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteit.