Training van uw personeel bespaart kosten

Naast het bekende chemie en micro analyse pakket welke wij u kunnen leveren, doen wij ook veel service werkzaamheden, waaronder het bemonsteren van uw producten of proces. Echter dit kunt u natuurlijk ook zelf doen, leidt uw mensen op tot zelfstandige monsternemers en verkrijg het certificaat.

Op 12 en 19 april jl. is onze training “Basis Microbiologie, Monstername en Hygiëne” gegeven. Met meer dan 70 deelnemers mogen we zeker van een succes spreken! Tijdens de training werd inzicht gegeven in de verschillen tussen bacteriën, gisten en schimmels, werd gesproken over de levensvoorwaarden van micro organismen en hoe hierop ingespeeld kan worden. Daarnaast een stukje praktijk over het nemen van monsters door middel van swabs, acp’s en/of rodacs. Hoe neem je op een aseptische, eenduidige wijze monsters van food, feed en oppervlakten? Immers, het verkrijgen van een betrouwbaar analyseresultaat begint bij een correcte wijze van bemonstering.

Opleiding van uw eigen personeel leidt tot besparing van kosten, aangezien duurder extern personeel niet ingehuurd behoeft te worden voor het nemen van monsters. Tevens gaat het personeel meedenken, waarom doen we deze monstername, wat kan beter en efficiënter, kortom gemotiveerd personeel is de wens van elke werkgever en collega.

Heeft u de training gemist? Of geeft u toch voorkeur aan een training op locatie?

Houdt u onze website in de gaten, want we gaan deze cursussen herhalen en met alle ontvangen tips en wensen proberen wij de volgende keer nog beter in te spelen op de specifieke kennisvragen van de deelnemers.

Neem contact met ons op voor meer informatie!