UITNODIGING GRATIS SEMINAR VOEDSELVEILIGHEID EN KWALITEIT “ Kwaliteit is meer dan alleen het eindproduct ”

Op donderdag 28 maart vindt het Seminar “Voedselveiligheid en Kwaliteit” plaats. Zoals u van ons gewend bent hebben wij weer een interessant programma voor u samengesteld om te zorgen voor een dynamische uitwisseling van ervaringen binnen de voedingsmiddelenindustrie.

Het thema van deze editie luidt: “ Kwaliteit is meer dan alleen het eindproduct”.

Het programma ziet er al volgt uit:

Omgevingsmonitoring en monsterplanning met Enviromap,
Sarah Leyman,  Mérieux NutriSciences

Wat komt er op de kwaliteitsmanager food af ? (Quality 4.0)
De heer Cees Beek, QAdraat (Quality advice, support & audits) en lid NNK

Beheersing omgevingshygiene met fagen technologie
De heer Sjoerd Vellinga, Laboz Food bv

Kwaliteit is continu verbeteren
De heer Ard van der Woude, Précon Consulting Group

 Programma

10.00 uur                      Ontvangst
10.30 uur                      Lezing: Mérieux NutriSciences
11.15 uur                      Lezing: QAdraat
12.00 uur                      Lunch
13.00 uur                      Lezing: Micreos bv
13.45 uur                      Lezing: Laboz Food bv
14.30 uur                      Pauze
14.45 uur                      Precon food bv
15.30 uur                      Netwerken met borrel

Het seminar is geheel kosteloos en u kunt zich aanmelden tot uiterlijk 16 maart. Houd er s.v.p. rekening mee dat wij een maximum aantal deelnemers kunnen ontvangen, dus meld u snel aan, via ons aanmeldformulier.

Leo van HartenEmail: leo.van.harten@mxns.com
Mobiel: 06 47366216