Wat zijn micro-organismen?

Micro-organismen kunnen uw productieproces ernstig verstoren. Maar wat zijn micro-organismen nou eigenlijk? Waar komen ze voor? En hoe kunt u ze beheersen? 

Werkt u in de levensmiddelenbranche en bent u werkzaam als operator of bij QA? Dan is deze training iets voor u! Schrijf u nu in voor de training: “Basis Microbiologie, Monstername en Hygiëne” te Ede.

Wat levert de training u op?

  • U krijgt basiskennis over microbiologie
  • U verandert hygiëne en gedrag op basis van de verkregen kennis en eigen motivatie
  • U vergroot de kennis op het gebied van monstername
  • U heeft inzicht in hoe u micro-organismen kunt beheersen
  • U ontvangt na afloop een certificaat en naslagwerk.

De training bestaat uit een presentatie, uitvoering praktische monstername technieken, een hygiëne test en een rondleiding op ons laboratorium. Tevens is er de mogelijkheid om kennis en ervaring uit te wisselen.

Er zijn nog een aantal plekken vrij, dus schrijf u snel in op donderdag 4 april of donderdag 11 april om 11.00 te Ede.

De training wordt verzorgd met lunch en de kosten bedragen 95,- euro

“Vol=Vol”. Per dag hebben we ruimte voor 30 deelnemers.

Leo van Harten
Email: leo.van.harten@mxns.com
Mobiel: 06 47366216