White Paper – hoe bevorder je de productontwikkeling binnen een wereldwijde regelgeving?

De voedingsindustrie wordt uitgedaagd door voortdurend evoluerende regelgeving met betrekking tot stoffen, etikettering, vorderingen, herkomst van ingrediënten en verpakkingen, die sterk kunnen verschillen naar gelang de herkomst van een product.

Hoe pak je deze nieuwe uitdagingen in productontwikkeling aan? En hoe zorg je voor volledige naleving in de toekomst?

Afwijkingen kunnen voortvloeien uit verschillende aspecten van een levensmiddel zoals de ingrediënten en additieven, de hygiënische aspecten, etikettering en verpakking. Hoe zorg je voor naleving van het product in verschillende markten met continue evoluerende wetgeving?

Hoe zorg je ervoor dat de naleving van jouw voedingsmiddelen voldoet aan lokale en internationale wetgeving, om te voorkomen dat afwijkingen leiden tot kosten en imagoschade?

Lees meer en ontdek eenvoudige best Practices in dit nieuwe white artikel uitgegeven door Mérieux NutriScience in samenwerking met Lascom.